Telephelyek világszerte

Amit kínálunk

A világ minden táján jelen lévő telephelyei révén a Körber Csoport dohányágazatának 3.900 dolgozója a dohányfeldolgozás, valamint a filter-, és cigarettagyártás, és a minőségmérés területén támogatja ügyfeleit

A Hauni Hungaria a Körber Konszern dohányágazatának világszerte egyik legfontosabb telephelyeként több mint 900 magasan képzett dolgozójával az érdekes feladatok széles spektrumát kínálja. Kapuink nyitva állnak a következő területekről érkező pályázók előtt: gépgyártás, gazdasági mérnök, elektronika, gazdaságtudomány, de a más szakterületekről érkezőknek is sok különböző vállalati területen kínálunk jó karrierlehetőségeket.

Mivel tudjuk, hogy dolgozóink kreativitása és elkötelezettsége a legfontosabb kulcsa sikerünknek, megteremtjük számukra megfelelő környezetet azzal, hogy teljesítményüket optimálisan támogatjuk: vonzó, siker- és teljesítményfüggő bérezéssel és kiváló szakmai fejlődési lehetőségekkel. Képzési és továbbképzési lehetőségekkel, amelyek a dolgozó hosszú távú fejlődését tartják szem előtt. És végül a megfelelő szabadsággal, hogy ötleteiket és vízióikat meg tudják valósítani a gyakorlatban.

Online jelentkezés

Itt megtalálhatja a Körber Csoport szabad állásait és online jelentkezhet rájuk. Álláspiac