Telephelyek világszerte

Érettségizők, főiskolai hallgatók, egyetemisták számára

Tudjuk, hogy vállalatunk jövőbeli sikere mindenekelőtt a képzett utánpótlástól függ. A Hauni Hungaria ezért konzekvensen segíti a fiatalok és egyetemi-főiskolai hallgatók sikeres pályaorientációját és képzését. A Hauni Hungaria így szakképző iskolákat és főiskolákat támogat a modern szakképzés céljának eléréséért.

Vállalatunk ipari tanulók és hallgatók részére sokféle lehetőséget kínál:

 • Szakmai gyakorlat
  Célunk, hogy a diákok, hallgatók és szakképző intézmények lehetőleg idejében megismerjék a vállalatunknál kínálkozó fejlődési lehetőségeket. A szakmai vagy egyetemi gyakorlatra bármikor szívesen fogadjuk a diákok és hallgatók pályázatait. A gyakorlat keretében történő foglalkoztatás feltétele egy „Együttműködési megállapodás” a képző intézmény és a Hauni Hungaria között.
 • Tanulmányi szerződés
  A Hauni Hungaria és a partneriskolák közti együttműködés egyik alappillérét az ipari tanulók gyakorlati képzése jelenti vállalatunknál. A képzés ideje alatt a tanulók magas színvonalú gyakorlati képzésben részesülnek megfelelő szakképzési juttatás mellett.
 • Diplomamunka
  Talált egy izgalmas témát diplomadolgozatához? Érdeklődjön nálunk, hogy a téma vállalatunk számára is érdekes-e. Diplomamunkája elkészítése során az adott szakmai részleg magasan képzett munkatársa nyújt Önnek átfogó segítséget.

Partneriskolák Pécsett és a környéken

 • 500. sz. Angster József Szakképző Iskola
 • Zipernowsky Károly Szakképző Iskola
 • Kökönyösi Oktatási Centrum

Szórólap

Töltsd le szórólapunkat!