Telephelyek világszerte

Lemezmegmunkálás

Nemes- és normálacél lézervágása, lemezhajlítása, hengerelése, pont- és WIG/WAG/MAG-hegesztése mindennapi munkánk része. TÜV által vizsgáztatott specialistáink különböző eljárással 15 hegesztő munkahelyen készítenek vékony lemezeket.

Hegesztőink képzett csoportja szakszerűen képes tartályok, burkolatok és kádak hegesztésére vékony nemesacél lemezből. Profilokat és normál acéllemezeket szintén feldolgozunk.

Hegesztő munkaállomásainkon bonyolult hegesztett konstrukciók gyártása is lehetséges. A dolgozók minden szükséges hegesztő képesítéssel rendelkeznek, amelyeket a TÜV Rheinland felügyel. A lemezmegmunkálás a CAD/CAM-elven történik és leggyakrabban a SolidWorks, TruLaser, TruBend és TruTops Unfold programokat használjuk.

Kapcsolat

Berendezésgyártás területén
Tel.: +36 72 / 501 - 429
Fax: +36 72 / 505 - 211
Email: anlagenbau@hungaria.hauni.com

Szolgáltatások

A berendezések összeszerelése, szétszerelése, csomagolás koordinálása és az átfogó vevőszolgálat mindennapjaink részét képezik. Pneumatikai, víz-, gőz- és elektromos rendszerek tervezését és összeszerelését végezzük és üzembe is helyezzük azokat.

Sütiket használunk, hogy optimalizálni tudjuk a honlapot, valamint webanalízis céljából.. Amennyiben használja a honlapunkat, hozzájárul ehhez. Bővebb információt, többek között a hozzájárulás visszavonásával kapcsolatban is az Adatvédelmi nyilatkozatunkban talál. (lát Adatvédelmi nyilatkozat).
Rendben