MŰSZAKI ÉLVONAL. VALÓDI LEHETŐSÉGEK.

Magunkról

Magunkról

Csúcstechnológia Pécsett

HAUNI Hungaria

Karrier

Valódi szakmai lehetőségek Pécsett

Karrier

Hauni Hungaria

Karrier

A Hauni Hungaria Gépgyártó Kft. a német hátterű Körber Csoport tagjaként stabil és tőkeerős szereplője a baranyai gazdaságnak. Cégünk az egész világon piacvezető a dohányipari gépek gyártásában. Az üzletág több mint 4300 kollégát foglalkoztat, ezek negyedét Pécsen.

Karrier

Képzés

Képzés a HAUNI-nál

A Hauni Hungárinál kiemelten fontosnak tartjuk a megfelelő szakember-utánpótlás biztosítását, így az Pécsi Tudományegyetemmel, több szakiskolával és gimnáziummal és egyéb más intézménnyel is folyamatosan ápoljuk és építjük ki a kapcsolatokat. Lehetőséget biztosítunk számos diáknak és hallgatónak, hogy nálunk szerezzen tapasztalatot az iskola befejezése előtt, hogy már munkatapasztalattal állhasson munkába végzettsége megszerzése után.

Képzés

A Hauniban évente felhasznált több mint 28 ezer féle alkatrészből a Szerelőüzem területén dolgozó profi szakemberek keze alatt állnak össze a vevői igényekre szabott gyártmányaink. Sokoldalú eszközparkunknak és tapasztalt munkatársainknak köszönhetően minden iparág számára képesek vagyunk egyedileg tervezett gépeket és berendezéseket készíteni. A rendkívül komplex és a szigorú minőségi követelmények garantálják, hogy az általunk összeszerelt gépek a vevői igényeknek megfeleljenek.

Szerelőüzem

Csúcstechnológiájú gépparkunk és tapasztalt szakembereink számára nincsen lehetetlen feladat és teljesíthetetlen szakmai kihívás. A világ jelenlegi műszaki élvonalát képviselő CNC megmunkálóinkkal rendkívül nagy precizitást igénylő munkadarabokat tudunk legyártani többféle anyagból, akár hegesztett szerkezetekből is. Megrendelőinknek nagyon széles mérettartományban, szinte bármilyen formájú, egyedileg tervezett alkatrészt el tudunk készíteni. A Hauni márkanév minden esetben garanciát jelent a pontosságra és az elvárható legmagasabb minőségi színvonalra.

Forgácsoló üzem

A Hauni lemezüzemében kiemelkedő precizitással készülnek a magas minőségi követelményeket teljesítő egyszerű és komplex egyedi alkatrészek. Legkorszerűbb berendezéseinkkel – köztük egy regionális unikumnak számító lézerhegesztővel – a gépgyártásban általánosan használt anyagok mindegyikével tudunk dolgozni. Az vevői igényeknek megfelelően az adott alkatrész funkciójától függően egyedi felületkezelési technika gondoskodik.

Lemezüzem

Elismeréseink

Adatok

 • 53000

  Termelési terület (nm)

 • 26

  Éve Pécsett

 • 1000

  Munkavállaló

 • 17

  Sportszakosztály

Image film

Hauni Hungaria Image film

Hauni-állásportál

Itt kereshet a nyitott pozícióink között
Állásportál

Ez is érdekelheti

A HAUNI Hungária Kft. mindig nyitott gyárkapukkal várja a vállalat iránt érdeklődőket.

Gyárlátogatás

Info

2020 elejétől állt munkába egy Magyarországon egyedülálló lézerhegesztő gép.

Lézerhegesztő

Lemezüzem

Aktuális híreinkért kövessen minket a LinkedIn-en!

LinkedIn

LinkedIn