Híreink

Alább találhatja a Hauni Hungária hivatalos sajtóközleményeit. Amennyiben a cégünk hétköznapjaival kapcsolatos legfrissebb hírekre és színes érdekességekre kíváncsi, akkor kattintson a LinkedIn oldalunkra.

Linkedin

Legfrissebb híreinkért kövessen minket a Linkedin-en!
LinkedIn

Sajtóközleményeink

Rangos kitüntetést kapott a pécsi HAUNI Hungária

2020.06.03.

Kiemelkedően jó bánásmód a munkavállalókkal és a koronavírus-járvány miatti rendkívüli helyzet dolgozóbarát kezelése – többek között ezek miatt kapta meg a HAUNI Hungária Gépgyártó Kft. a Német-Magyar Kereskedelmi és Iparkamara egyik legrangosabb elismerését, a Megbízható Munkaadó Díjat. A pécsi cég ráadásul már másodszor érdemelte ki a kitüntetést.

Sajtóközlemény

A munkatársak védelme a cél a Hauniban

2020.03.19.

A vállalatcsoport vészhelyzeti tervének előírásait követve megtette a szükséges óvintézkedéseket a koronavírus-járvány terjedésének megelőzésére a HAUNI Hungaria pécsi gyára.

Sajtóközlemény

Több száz számítógépet adományozott a HAUNI

2020.02.27.

Iskoláknak, kórházaknak és alapítványoknak adott át számítógépeket a HAUNI Hungaria. Az informatikai fejlesztéseknek köszönhetően összesen 331 számítógép talált új gazdára adományozás útján.

Sajtóközlemény

Az elefánt-darutól az űrtechnikáig

2019.12.16

Idén ünnepli 25. születésnapját Pécs legnagyobb iparvállalata, a Hauni Hungaria. Rendhagyó jubileumi ünnepségen köszöntötték többek között ezt a negyedszázadot folyamatosan a cégnél töltő közel ötven munkatársukat. Ebből az alkalomból érdemes felidézni néhány momentumot a pécsi gépgyártás történetéből.

Sajtóközlemény

Termékportfólió váltás a Hauninál a hosszú távú stabilitásért

2019.11.29.

A gyártott termékpaletta bővítésével és a munkaidőkeret átalakításával reagál a Hauni Hungaria a megrendelések visszaesésére. A munkatársi állomány egyben tartását célzó intézkedést, a több mint ezer főt foglalkoztató gyár szakszervezete is támogatja.

Sajtóközlemény

Újra Pécsen a TechCsajok

2019.10.10.

Harmadszor rendezte meg a Hauni Hungaria és a Német-Magyar Kereskedelmi és Iparkamara a TechCsajok fesztivált Pécsett. A cél, hogy a pályaválasztás előtt álló középiskolás lányok közül minél többen válasszanak műszaki-természettudományos szakmákat. Ezzel enyhülhet a hazai szakemberhiány, ráadásul átlag feletti karrierlehetőségek is várnak rájuk

Sajtóközlemény

Ez is érdekelheti

A HAUNI Hungária Kft. mindig nyitott gyárkapukkal várja a vállalat iránt érdeklődőket.

Gyárlátogatás

Info

2020 elejétől állt munkába egy Magyarországon egyedülálló lézerhegesztő gép.

Lézerhegesztő

Lemezüzem

Aktuális híreinkért kövessen minket a LinkedIn-en!

LinkedIn

LinkedIn