Műszaki élvonal és valódi lehetőségek

Pécsi gyárunk a Körber csoport egyik legfontosabb telephelye. Közel 1 000 magasan képzett munkatársunk korszerű és professzionális eszközökkel, vonzó munkakörnyezetben dolgozhat. Csúcstechnológiájú termékeink előállítása valódi szakmai kihívást jelent és folyamatos fejlődési lehetőséget biztosít minden munkavállalónak.

Állásportál

Itt kereshet a nyitott pozícióink között
Állásportál

Miért jó Haunisnak lenni?

Stabilitás

A Hauni több mint negyedszázada Pécsett működő, stabil nagyvállalat. A német hátterű Körber csoport részeként az egyedi gépgyártás világpiacának hangsúlyos szereplője. Tartósan hosszú távra tervezve jelentős beruházó, megbízható munkaadó és a helyi közösségi aktív támogatója.

Juttatások

Kiemelkedő és tervezhetően növekedő bérezés, SZÉP-kártya, mozgóbér. Extra juttatások (karácsonyi bónusz, hűség- és teljesítményalapú vállalati bónusz), támogatások munkába járásra, iskolakezdésre, nyári gyerektáborokra és kedvezményes mobilflotta és munkáltatói lakáskölcsönre is számíthat minden Kolléga.

Műszaki élvonal

A Hauninál kivételes munkakörülmények várják a kollégákat. Gyártóberendezéseink, megmunkálóközpontjaink műszaki csúcstechnológiát képviselnek, köztük az egész régióban egyedülálló gépek is találhatók. A legkorszerűbb eszközök állnak munkavállalóink rendelkezésére, hogy a fejlődésük biztosított legyen.

Szabadidő

Minden munkavállalónak jelképes összegért sportolási lehetőség 17 szakosztályban és 25 nap alapszabadság. Minden évben nagyszabású családi napot és más, kisebb rendezvényeket tartunk ajándékokkal. Lehetőség van részmunkaidőre, több munkakörben otthoni munkavégzésre. Haunis kártyával egyre több helyi üzletben és szolgáltatónál jár kedvezmény.

Csatlakozz hozzánk!

A Hauni Hungaria negyed évszázados múltjával Pécs egyik legrégebbi ipari üzeme. Biztos és kiszámítható munkahelyet, jövőorientált gondolkodásának köszönhetően pedig valódi szakmai fejlődési lehetőséget kínál. Tudjuk, hogy sikerünk fontos kulcsa kollégáink kreativitása és elkötelezettsége, ezért megfelelő körülményeket teremtünk számukra. A szakmai teljesítményt kiemelkedő bérezéssel jutalmazzuk, a család és a munka egyensúlya érdekében pedig kiszámítható és tervezhető munkaidő-beosztást kínálunk.

Bérszakadék betemetve

Míg az Európai Unióban átlagosan 16 százalékkal kevesebb a nők fizetése, mint a férfiaké, Magyarországon ez az adat valamivel kedvezőbb, “csak” 14%. A Hauni Hungaria pécsi üzemében azonban ennél egy nagyságrenddel jobb a helyzet, hiszen a két nem kereseti viszonyai lényegében azonosak. Bár a vállalat egyedi gépgyártással foglalkozik, és így természetesen magas a férfiak aránya a nőkhöz képest, a nők és férfiak által egyaránt betöltött 16 különféle munkakör adatainak összevetése alapján mindössze átlagosan 2,6 százalék a bérkülönbség.

Sajtóközlemény

Családi nap 2019

Családi nap 2019

Ez is érdekelheti

A HAUNI Hungária Kft. mindig nyitott gyárkapukkal várja a vállalat iránt érdeklődőket.

Gyárlátogatás

Info

2020 elejétől állt munkába egy Magyarországon egyedülálló lézerhegesztő gép.

Lézerhegesztő

Lemezüzem

Aktuális híreinkért kövessen minket a LinkedIn-en!

LinkedIn

LinkedIn