Telephelyek világszerte

Amit kínálunk

Csúcstechnológia Pécsett

A Hauni Hungaria Gépgyártó Kft. a német hátterű Körber Csoport tagjaként stabil és tőkeerős szereplője a baranyai gazdaságnak. Cégünk az egész világon piacvezető a dohányipari gépek gyártásában. Az üzletág több mint 4300 kollégát foglalkoztat, ezek negyedét Pécsen. Közös bennük, hogy mindannyian a műszaki világszínvonalat képviselő berendezésekkel dolgoznak, hogy az öt kontinens mindegyikéről érkező megrendelők igényeit a legteljesebb mértékben ki tudják elégíteni.

Valódi műszaki karrier

Pécsi gyárunk a cégcsoport egyik legfontosabb telephelye. Közel 1250 magasan képzett munkatársunk korszerű és professzionális eszközökkel, vonzó munkakörnyezetben dolgozhat. Csúcstechnológiájú termékeink előállítása valódi szakmai kihívást jelent, folyamatos fejlődést és megújulást igényel mindenkitől. A Hauni Hungaria nem csak a műszaki háttér és a körülmények biztosításával, hanem folyamatos képzési lehetőségekkel is segíti kollégáink szakmai karrierjét. A nemzetközi környezet elvárásaihoz igazodva nyelvtanulási lehetőséget is biztosítunk.

Csatlakozz hozzánk!

A Hauni Hungaria negyed évszázados múltjával Pécs egyik legrégebbi ipari üzeme. Biztos és kiszámítható munkahelyet, jövőorientált gondolkodásának köszönhetően pedig valódi szakmai fejlődési lehetőséget kínál.

Tudjuk, hogy sikerünk fontos kulcsa kollégáink kreativitása és elkötelezettsége, ezért megfelelő körülményeket teremtünk számukra. A szakmai teljesítményt kiemelkedő bérezéssel jutalmazzuk, a család és a munka egyensúlya érdekében pedig kiszámítható és tervezhető munkaidő-beosztást kínálunk.

 

 

Online jelentkezés

Itt megtalálhatja a Körber Csoport szabad állásait világszerte és online jelentkezhet rájuk.