Telephelyek világszerte

Érettségizők, főiskolai hallgatók, egyetemisták számára

A Hauni Hungariánál tudjuk, hogy a világszínvonalú műszaki teljesítményekhez világszínvonalú képzésre van szükség. Ezért együttműködünk a megye műszaki képzést nyújtó közép- és felsőfokú iskoláival egyaránt.

 

  •          Összefüggő (nyári) szakmai gyakorlatok

Célunk, hogy az érdeklődő és tehetséges fiatalok a lehető legjobb körülmények között sajátíthassák el a szakmájukat. Már diákként megismerjék a gépipari csúcstechnológiát és megszokják a megrendelőink által kért magas minőségi elvárásokat. Végzés után így kiemelkedő gyakorlati tapasztalatok birtokában indíthatják el karrierjüket.

Vállalatunk folyamatosan szívesen fogad szakképzésben tanuló fiatalokat és egyetemi hallgatókat nyári összefüggő szakmai gyakorlatokra.

Jelenleg több pécsi középiskolával és jó néhány egyetemmel, köztük külföldiekkel is együttműködünk.

 

  •          Diplomamunka

Izgalmas témát találtál a diplomadolgozatodhoz, amelynek megírásához egy világszínvonalú gépgyártó vállalat segítségére lenne szükséged? Keress meg minket és amennyiben mi is jónak találjuk a témát, magasan képzett szakembereink szívesen támogatják a munkádat.

Természetesen elsősorban a gépipari szakterületen tanulóknak tudunk segíteni, de szívesen fogadjuk az egyéb műszaki, közgazdasági vagy releváns témaválasztás esetén más szakterületekről érkező megkereséseket is. Elsősorban azoknak a hallgatóknak nyújtunk segítséget és támogatást, akik a nyári összefüggő szakmai gyakorlatukat is a Hauni Hungariánál töltik el. Elsősorban azok a hallgatók kapnak lehetőséget diplomamunka elkészítésére a Hauninál, akik a nyári összefüggő gyakorlatukat is a cégnél töltötték.

 

Ha kérdéseid vannak vagy további információra vanszükséged, vedd fel a  szakkepzes.hungaria@hauni.com e-mail címen a kapcsolatot velünk.

Partneriskolák Pécsett és a környéken

  • 500. sz. Angster József Szakképző Iskola
  • Zipernowsky Károly Szakképző Iskola
  • Kökönyösi Oktatási Centrum

Szórólap

Töltsd le szórólapunkat!