Tapasztalatszerzés a Hauninál

A Hauni Hungáriánál kiemelten fontosnak tartjuk a megfelelő szakember-utánpótlás biztosítását, így a Pécsi Tudományegyetemmel, több szakiskolával és gimnáziummal és egyéb más intézménnyel is folyamatosan ápoljuk és építjük ki a kapcsolatokat. Lehetőséget biztosítunk számos diáknak és hallgatónak, hogy nálunk szerezzen tapasztalatot az iskola befejezése előtt, hogy már munkatapasztalattal állhasson munkába végzettsége megszerzése után.

Duális felsőfokú és középiskolai képzés

A Hauni Hungáriánál szakmunkástanulók és egyetemi hallgatók vehetnek részt duális képzésben. Tucatnyi szakmából – pl. forgácsoló, hegesztő, gépész- és villamosmérnök, informatikus – választhatnak. A képzés felerészt iskolai elméleti órákból, felerészt haunis gyakorlati oktatásból áll. Ez nagyon előnyös, hiszen a képzési idő alatt nem csak végzettséget szereznek a fiatalok, hanem munkájukért fizetést kapnak és értékes szakmai tapasztalatokat gyűjtenek.

Részletek (pdf)

Szakmai gyakorlat kiemelt juttatásokkal

Célunk, hogy az érdeklődő és tehetséges fiatalok a lehető legjobb körülmények között sajátíthassák el a szakmájukat. Már diákként megismerjék a gépipari csúcstechnológiát és megszokják a megrendelőink által kért magas minőségi elvárásokat. Munkájukat az előírtat jelentősen meghaladó bérezéssel honoráljuk, a gyakorlat alatt akár a minimálbér dupláját is megkereshetik havonta. Végzés után a nálunk szerzett kiemelkedő gyakorlati tapasztalatok birtokában indíthatják el karrierjüket – adott esetben akár a Hauni Hungáriánál. Vállalatunk folyamatosan szívesen fogad szakképzésben tanuló fiatalokat és egyetemi hallgatókat nyári összefüggő szakmai gyakorlatokra.

Diplomamunka és doktori kutatás

Izgalmas témát találtál a diplomadolgozatodhoz, amelynek megírásához egy világszínvonalú gépgyártó vállalat segítségére lenne szükséged? Doktori hallgatóként olyan kutatási projektben dolgozol, ami kapcsolódik a Hauni Hungária tevékenységéhez? Keress meg minket és amennyiben mi is jónak találjuk a témát, magasan képzett szakembereink szívesen támogatják a munkádat, és segítenek szakdolgozatod, disszertációd elkészítésében. Elsősorban műszaki hallgatókat várunk, de más szakterületek diákjainak is szívesen segítünk.

Pécsi Tudományegyetem - Hauni együttműködés

Hauni Technológiák Tanszék

A 2018-ban aláírt együttműködési megállapodás egyik első kézzelfogható eredményeként a Hauni Hungaria támogatásával 2019-ben új tanszék indult a Pécsi Tudományegyetem Műszaki és Informatikai Kar falai között. A Hauni Technológiák Tanszék névre keresztelt szervezeti egység a Mérnöki és Smart Technológiák Intézet keretein belül kezdi meg a működését. Ezen kívül a Hauni más egyetemi Karon is tart előadásokat és kurzusokat.

Hauni Technológiák Tanszék

Képzés a Hauninál:

Duális szakképzés a Hauninál

Ez is érdekelheti

SZERETNÉL NÁLUNK TAPASZTALATOT SZEREZNI?

Vedd fel velünk a kapcsolatot:
E-mail

A HAUNI Hungária Kft. mindig nyitott gyárkapukkal várja a vállalat iránt érdeklődőket.

Gyárlátogatás

Info

2020 elejétől állt munkába egy Magyarországon egyedülálló lézerhegesztő gép.

Lézerhegesztő

Lemezüzem

Aktuális híreinkért kövessen minket a LinkedIn-en!

LinkedIn

LinkedIn