EnglishDeutschMagyar

Telephelyek világszerte

Nyílt nap a Hauni Hungariánál

2018. szeptember 22.
8:00 – 14:00 óráig

 

A világ műszaki élvonala egy karnyújtásnyira – gyere el, nézd meg, próbáld ki!

 

Itt a lehetőség, hogy betekints egy világszínvonalú gépgyártó üzem kulisszái mögé. Gyere el a Hauni Hungaria pécsi nyílt napjára és nézd meg, hogyan dolgozik több mint 1300 munkatársunk, hogyan készülnek piacvezető termékeink.

2018. szeptember 22-én, szombaton, 8:00 és 13:00 között várunk minden szakmaválasztás előtt álló fiatalt, álláskeresőt vagy csak egyszerűen a műszaki szakmák iránt érdeklődőt gyárunkban, a Pécs, Móra Ferenc utca 72. cím alatt.

A programok, amikkel várunk:

- A Hauni Hungaria bemutatkozó prezentációja, amelyből megtudhatod, mit is jelent a jelenkor műszaki csúcstechnológiáját használni, sőt, gyártani.

- Gyárlátogatás, amelyen be is mutatjuk ezeket a berendezéseket.

A gyárlátogatás után többféle program és szakmai bemutató közül választhatsz. Ezeken munkatársaink segítségével többféle berendezést ki is próbálhatsz, sőt, hazavihető munkadarabokat is készíthetsz.

A választható programok:

- Forgácsolás

- Esztergálás

- Drót- és lemezhajtogatás

- Lakatos feladatok

- Logikai tesztek

- Pályaorientációs- és karrier tanácsadás

A nyílt napra előzetesen a szakkepzes.hungaria@hauni.com címen lehet regisztrálni.

A Hauni telephelyének teljes területén a zárt cipő viselése és a megfelelő biztonsági és munkavédelmi szabályok betartása kötelező!

Sütiket használunk, hogy optimalizálni tudjuk a honlapot, valamint webanalízis céljából.. Amennyiben használja a honlapunkat, hozzájárul ehhez. Bővebb információt, többek között a hozzájárulás visszavonásával kapcsolatban is az Adatvédelmi nyilatkozatunkban talál. (lát Adatvédelmi nyilatkozat).
Rendben