Csúcsminőség szolgáltatásban

A Hauni Hungaria küldetése, hogy professzionális mérnöki szolgáltatást nyújtson az egyedi géptervezés és gépgyártás területén, ezáltal biztosítva a cég hosszú távú üzleti sikerét, eredményeit. Az elmúlt években központi témává vált a gépek és berendezések gyártási költségeinek csökkentése. Újfajta gondolkodásmód került előtérbe, melynek középpontjában a vevői elégedettségen túl olyan témák állnak, mint a funkcionalitás, költségtudatosság, rendszerszemlélet, módszeresség és a szinergiák kihasználása. A megváltozott piaci helyzet modern szervezeti stratégiát, rugalmas és hatékony működést követel meg.

Megoldások egyedi igényekre szabva

Világszínvonalú egyedi gépgyártás nem létezhet professzionális mérnöki háttér nélkül. A Hauni Hungária konstrukciós csapata komoly szaktudással és több, mint egy évtizednyi szakmai tapasztalattal segíti a gyártást. Szinte minden egyedi gép és berendezés születése a tervezéssel indul, hiszen sorozatgyártás helyett a vevők igényeire szabjuk azokat. Célunk, hogy a vevői igényekkel összhangban, a rendelkezésre álló infrastruktúra és folyamatok felhasználásával, a legoptimálisabb és legköltséghatékonyabb megoldásokat nyújtsuk vevőinknek.

Minőség és módszeresség a fókuszban

A vevői igények felmérése után kidolgozzuk a műszaki koncepciót majd a konstrukciós részleteket (a gép vagy berendezés gyártására a legoptimálisabb megoldást), elkészítjük és teszteljük a prototípust. A tesztelések eredményeit adott esetben összehasonlítjuk az előzetes szimulációkkal. Képesek vagyunk szilárdságtani és áramlástechnikai szimulációk elvégzésére (FEM) és modern eszközökkel végzett pontos műszaki mérésekre (pl. erő, feszültség, gyorsulás). Adott berendezések esetében ellátjuk a műszaki termékfelelősséggel kapcsolatos feladatokat, mint a termékdokumentáció ápolása, complaint management; szükség esetén pedig vevőinknek azonnali segítséget nyújtunk.

Ez is érdekelheti

A HAUNI Hungária Kft. mindig nyitott gyárkapukkal várja a vállalat iránt érdeklődőket.

Gyárlátogatás

Info

2020 elejétől állt munkába egy Magyarországon egyedülálló lézerhegesztő gép.

Lézerhegesztő

Lemezüzem

Aktuális híreinkért kövessen minket a LinkedIn-en!

LinkedIn

LinkedIn