Szerelőüzem

A Hauniban évente felhasznált több mint 28 ezer féle alkatrészből a Szerelőüzem területén dolgozó profi szakemberek keze alatt állnak össze a vevői igényekre szabott gépek és berendezések. Sokoldalú eszközparkunknak és tapasztalt munkatársainknak köszönhetően minden iparág számára képesek vagyunk egyedileg tervezett gépeket és berendezéseket készíteni. A rendkívül komplex és a szigorú minőségi követelmények garantálják, hogy az általunk összeszerelt gépek és berendezések a vevői igényeknek megfeleljenek.

Gépszerelés és Berendezésgyártás

Az alapanyagellátás optimalizálása és a szállítási határidők rövidítése érdekében a kis darabszámú gépek gyártásakor a flow line szerelési módszert is alkalmazzuk. Az általunk összeszerelt gépek és berendezések egyedi igények szerint készülnek, ezért a megrendelőtől kapott termékspecifikáció alapján igény szerint elvégezzük az üzembe helyezésüket és tesztelésüket. A pontos és minőségi munkára magasan képzett mechanikai és elektrotechnikai szakembereink tudása a garancia.

Szakmai élvonal

A Szerelőüzem munkatársai a gazdaság széles spektrumának készítenek csúcstechnológiájú gyártóberendezéseket a dohányipartól a gyógyszergyárakig. Az igényektől függően egyes esetekben a teljes gépet, máskor csak annak egy-egy modulját készítjük Pécsen. A mechanikai rendszerek szerelése mellett a haunis szakemberek végzik az elektronikus, pneumatikus és hidraulikus rendszerek kiépítését is.

Ez is érdekelheti

A HAUNI Hungária Kft. mindig nyitott gyárkapukkal várja a vállalat iránt érdeklődőket.

Gyárlátogatás

Info

2020 elejétől állt munkába egy Magyarországon egyedülálló lézerhegesztő gép.

Lézerhegesztő

Lemezüzem

Aktuális híreinkért kövessen minket a LinkedIn-en!

LinkedIn

LinkedIn