Telephelyek világszerte

A Körber Csoport

A Körber AG egy olyan nemzetközi technológiaipari konszern holdingtársasága, amely világszerte több mint 12.000 dolgozót foglalkoztat. A konszern több mint száz termelő, szolgáltató és értékesítő társasággal rendelkező vezető technológiai vállalatból áll.

A Körber a Föld egészén egyesíti egy világszerte jelenlévő szervezet előnyeit a nagyon specializált és rugalmas középvállalkozások erősségeivel, amelyek megoldásokat, termékeket és szolgáltatásokat kínálnak ügyfeleik számára az automatizálás, a logisztikai rendszerek, a szerszámgépek, a gyógyszer-csomagoló rendszerek, a higiéniai termékek, a dohányágazat és a vállalati részesedések üzletágakban. A Körber konszern a 2014-es üzleti évben több mint 2,3 milliárd eurós forgalmat ért el.

Internetes oldalak

Hauni Maschinenbau GmbH
www.hauni.com

Körber Konszern
www.koerber.de

 

Sütiket használunk, hogy optimalizálni tudjuk a honlapot, valamint webanalízis céljából.. Amennyiben használja a honlapunkat, hozzájárul ehhez. Bővebb információt, többek között a hozzájárulás visszavonásával kapcsolatban is az Adatvédelmi nyilatkozatunkban talál. (lát Adatvédelmi nyilatkozat).
Rendben