ISO 9001:2015 tanúsítvány

A Hauni Hungária az egyik legismertebb minőségirányítási tanúsítvány, az ISO 9001:2015 büszke birtokosa. A szabványnak való megfelelőség vizsgálata a nemzetközileg elismert TÜV NORD független szakembereinek bevonásával történt. A rendkívül alapos rendszeraudit eltérés nélküli, teljes megfelelőséget állapított meg. A gyárban alkalmazott csúcstechnológia mellett ez a szigorú minőségirányítás és az általa elért kimagasló működtetési színvonal is garantálja ügyfeleink elégedettségét.

Minőség és környezeti politika (2020)

Globális kompetenciahálózat tagja vagyunk, amely elégedett ügyfelekre törekszik és tevékenysége során mindig nagy súlyt fektet a környezet megóvására. Kihívások által, naponta fejlődik és célirányosan cselekszik. Irányítási rendszereit folyamatosan fejleszti.

Minőség és környezeti politika (2020)

DIN EN ISO 3834-2

Teljes körű minőségirányítási rendszer a Hauniban használt valamennyi hegesztési eljáráshoz. A tervezéstől a gyártáselőkészítésen át a gyártásig és a kész termék átvételéig (MEO) a hegesztett szerkezetek készítésének minden folyamatát részletekbe menően és a teljes üzemre érvényesen szabályozza. Megszerzése alapfeltétel ahhoz, hogy hegesztési munkákat igénylő ipari feladatokat végezhessünk. A tanúsítvány emellett alapfeltétele az autó- és vasúti járműipar, az építmény- és hídszerkezet-gyártás, az acél és alumínium szerkezetgyártás, a vegyipar és az olajipar hegesztési-gyártási feladatainak elvégzésére, beleértve olyan speciális eljárásokat is, mint a nyomástartó edények készítése. Mindezekre azonban külön iparterületi tanúsítások is szükségesek, mint pl. a már rendelkezésre álló EN1090 tanúsítások.

DIN EN 1090-1

Az úgynevezett építmény kategóriába sorolható acélszerkezetekre vonatkozó megfelelőségi rendszer. Ennek birtokában a termékeinket saját CE-jellel, vagyis megfelelőségi nyilatkozattal láthatjuk el. A szigorúságát jellemzi, hogy a tanúsítvány mellékletében megnevezett modulfelelősök büntetőjogi felelőséggel bírnak.

DIN EN 1090-2

Az alapvető, DIN EN ISO 3834-2 minőségirányítási rendszer követelményein túl speciális elvárásokat támaszt az érintett hegesztési varratokkal szemben. Ez az úgynevezett műszaki üzemtanúsítás minden további gyártási tevékenységünket is teljes körűen és egyedien szabályozza, kiemelkedően magas minőségi garanciákat nyújtva vevőinknek.

Ez is érdekelheti

A HAUNI Hungária Kft. mindig nyitott gyárkapukkal várja a vállalat iránt érdeklődőket.

Gyárlátogatás

Info

2020 elejétől állt munkába egy Magyarországon egyedülálló lézerhegesztő gép.

Lézerhegesztő

Lemezüzem

Aktuális híreinkért kövessen minket a LinkedIn-en!

LinkedIn

LinkedIn